Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες!!!!

Παρακολουθησα  και εγω μαζι με τοσες αλλες χιλιαδες κοσμου το γαμο της χρονιας.Οχι πως με πολυενδιεφερε το θεμα αλλα την ωρα εκεινη που ετυχε να βρισκομαι μπροστα απο την τηλεοραση,δεν επαιζε τιποτα αλλο.Η αληθεια να λεγεται την λυπηθηκα την καημενη την κορουδα.Τοσες χιλιαδες βλεμματα στραμμενα πανω της.Να εχει και το πρωτοκολο να ακολουθησει πιστα και συν τοις αλλοις την γιαγια Σαβου.....να την παρακολουθει απο κοντα σαν στενος κορσεςΑσε που βαλθηκε να της κλεψει και την παρασταση με το καναρινι το ταγερακι..Τι τραβανε δηλαδη και αυτοι οι πριγκιπες βρε παιδι μου.Ο καημενος ο γαμπρος μια αμηχανια την ειχε.Πως να μην την εχει αλλωστε.Αν πηγαινε κατι λαθος θα θυμωνε πολυ η στετε του και μετα ποιος τη συμμαζευει.Μεχρι και το φιλι που επρεπε να δωσει στην Κατερινουλα επρεπε να διαρκει κατι χιλιοστα του δευτερολεπτου.Μην μας πει και ο κοσμος λιγουρηδες...Μαλιστα για οσες λυπηθηκαν που εχασαν τετοια τυχη,γαμπρο απο σοι,υπαρχει και ο Χαρουλιτος που σας περιμενει.Σκεφτειτε το ομως πολυ καλα πριν ξεκινησετε να τον πολιορκειτε,γιατι...δυσκολοι καιροι για πριγκιπες!!!

4 σχόλια:

  1. xaxa ..pesta ntina ...gia to xaroulitos pige se allon to mialo mu !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικη μου μην του βαζεις ιδεες να θελει τωρα και αυτος πριγκιπικους γαμους...οχι τιποτα αλλο,αλλα δεν θα ξερω τι δωρο να κανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαββα μου ημουν σιγουρη πως θα σου αρεσε!!!εξαλλου καποιος αλλος εχει γιαγια Σαβου και θα μπορουσε να ειναι και αυτος γαλαζοαιματος!!!Η καταγωγη αλλωστε το μαρτυρα....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή